Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

27/7/13

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ

Παίκτης του Κεραυνού είναι από χθες ο Χρήστος Σιδηρόπουλος, με τους "κόκκινους" ν' ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του Αρτινού παίκτη.
Ο 23χρονος επιθετικός Χρήστος Σιδηρόπουλος  πέρυσι έκανε πολύ σπουδαία χρονιά με την Αναγέννηση Άρτας, καθώς εκτός από την  κατάτακτηση της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος, αναδείχτηκε και ο πρώτος σκόρερ  πετυχαίνοντας συνολικά 42 τέρματα! Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον Τηλυκράτη Λευκάδας, Εθνικό Φιλιππιάδας, Ηρακλής Ξυλοκάστρου και Θύελλα Πολυδρόσου.

ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΦΛΩΡΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Τον 21 χρονο (γενν.13-11-1992)  μέσο Άγγελο Φλώρο απέκτησε ο Κεραυνός Θεσπρωτικού. 
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνιζότανε την περσινή χρονιά με τα χρώματα του Εθνικού Φιλιππιάδας και επίσης κατά το παρελθόν  είχε  αγωνιστεί με τις ομάδες της Θύελλας Ελεούσας, Προοδευτική Γραμμενίτσας και  Ρακούν.

16/7/13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Π.Ο. ΓΙΑ ΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ (ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ)




Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) που αφορά την δήλωση συμμετοχής των ομάδων της Γ' Εθνικής Κατηγορίας για την περίοδο 2013-2014.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Π.Ο. αναφέρει τα εξής:  
"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δίνει στη δημοσιότητα τη Δήλωση Συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2013-2014.
Τα σωματεία που δικαιούνται συμμετοχής στην κατηγορία θα πρέπει έως την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013 να καταθέσουν στην Ε.Π.Ο. τη Δήλωση Συμμετοχής, συνοδευόμενη από το αναλογούν παράβολο (500 ευρώ) και τα επίσημα παραχωρητήρια των γηπέδων, που θα δηλωθούν ως έδρες.
Υπενθυμίζεται ότι οι Δηλώσεις Συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League θα λήξουν στις 25.07.2013 και μετά τις 31.07.2013 καμία παράταση δεν θα δοθεί από την Ομοσπονδία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τη Δήλωση Συμμετοχής, κάνοντας κλικ εδώ."

13/7/13

ΝΕΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ

Νέα καθυστέρηση υπάρχει στην δημοσιοποίηση της προκήρυξης της Γ’ Εθνικής, όπως προέκυψε από το ΔΣ της ΕΠΟ το Σάββατο.
Αν και όλοι περίμεναν να εγκριθεί το τελικό κείμενο και να δημοσιοποιηθεί, τελικά δεν έγινε, καθώς αποφασίστηκε να περιμένουν τις εξελίξεις στη Football League.
Το αρχικό σχέδιο των δύο ομίλων των 14 ομάδων για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία φαίνεται πως θα αλλάξει, καθώς αρκετές ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα και υπάρχει το ενδεχόμενο μείωσης του αριθμού των ομάδων και της δημιουργίας ενός ομίλου.
Η Γ’ Εθνική θα περιμένει τις εξελίξεις, γι’ αυτό αποφασίστηκε να παραταθεί η διορία δηλώσεων συμμετοχής ως τις 31 Ιουλίου.
 Στη συνέχεια θα γίνει ο καταρτισμός των ομίλων, στο ΔΣ στις 2/8, και η κλήρωση του πρωταθλήματος.
Αυτό όμως που δεν διευκρινίστηκε, είναι το από πότε θα μπορούν οι ομάδες να δηλώνουν συμμετοχή στη Γ’ Εθνική...

πηγή: onsports.gr

6/7/13

ΣΤΙΣ 13/7 Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ

Λίγες μέρες ακόμη θα καθυστερήσει η δημοσιοποίηση της προκήρυξης της Γ’ Εθνικής, καθώς πρέπει να εγκριθεί στην τελική της μορφή από το συμβούλιο της ΕΠΟ.
Η επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας έχει οριστεί για τις 13/7, μια ημέρα πριν από την κρίσιμη έκτακτη Γενική Συνέλευση.
Το συμβούλιο αναμένεται να εγκρίνει την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και την ίδια μέρα θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ενώ θα σταλεί στις Ενώσεις και τα σωματεία.
Το ζήτημα είναι τυπικό, αλλά σοβαρό, καθώς στην Ομοσπονδία θέλουν να είναι προσεκτικοί και νομότυποι στις κινήσεις τους, μιας και πρόκειται ουσιαστικά για ένα νέο πρωτάθλημα. Εξάλλου, τα βασικά σημεία της προκήρυξης έχουν γίνει γνωστά στις ομάδες, προκειμένου να μπορέσουν να προχωρήσουν στον σχεδιασμό τους.
Από τη στιγμή που οι ομάδες θα πάρουν στα χέρια τους τη νέα προκήρυξη, θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, με τη διορία να λήγει στις 23 Ιουλίου.
 Στη συνέχεια, και ανάλογα με τις εξελίξεις στη Football League, η επιτροπή Γ’ Εθνικής θα προχωρήσει στον καταρτισμό των ομίλων.
πηγή: onsports.gr

 

5/7/13

ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΧΕ ΧΘΕΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ

Τις πρώτες επαφές με τους ποδοσφαιριστές είχε χθες η Διοίκηση του Κεραυνού.
Η χρονιά ολοκληρώθηκε με το καλύτερο δυνατό τρόπο για τον ΚΕΡΑΥΝΟ  με την ομάδα τελικά ν’ ανεβαίνει στη  Γ’ Εθνική και πλέον έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές με τους ποδοσφαιριστές.
Μετά την ολοκλήρωση και των αγώνων ανόδου μπαράζ των πρωταθλητών των Ε.Π.Σ., ξεκίνησε από την διοίκηση του Συλλόγου σε συνεργασία  με τον προπονητή Βαγγέλη Φίντζο ο σχεδιασμός του νέου ΚΕΡΑΥΝΟΥ.
Πρόθεση όλων στον ΚΕΡΑΥΝΟ είναι η ομάδα να έχει μια καλή και αξιοπρεπή παρουσία στη νέα

3/7/13

ΣΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ



Το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα ξεκινήσει στις 22 Σεπτεμβρίου, όπως αποφασίστηκε σήμερα από την ΕΠΟ.
Στα γραφεία της Ομοσπονδίας συναντήθηκαν σήμερα ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, με την Επιτροπή Γ’ Εθνικής, όπου διαβάστηκε και διορθώθηκε το κείμενο της προκήρυξης. 
Μάλιστα, την Παρασκευή, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, αλλά και θα σταλεί στις ομάδες.
Τα σωματεία έχουν περιθώριο ως τις 23 Ιουλίου να δηλώσουν συμμετοχή και ως το τέλος του μήνα, θα προχωρήσει ο καταρτισμός των ομίλων.  
Η σέντρα του νέου πρωταθλήματος ορίστηκε για τις 22 Σεπτεμβρίου.
πηγή: onsports.gr

2/7/13

Ανακοίνωση ΕΠΟ 1-7-2013


Ανακοινώθηκε χθες από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ότι έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της και ισχύουν οι νέοι κανονισμοί περιόδου 2013-2014 Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων, Εραστεχνικών Πρωταθλημάτων, Ιδιότητας-Μετεγγραφών και Διαιτησίας, όπως αυτοί εγκρίθηκαν από την τακτική γενική συνέλευση των Ενώσεων μελών της ΕΠΟ στις 28/6/2013.
Σε ό,τι αφορά τον Πειθαρχικό Κώδικα περιόδου 2013-2014, θα αναρτηθεί μετά την επεξεργασία και τελική τροποποίησή του στην προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση-εξουσιοδότηση των Ενώσεων μελών της ΕΠΟ στην τακτική γενική συνέλευση της 28/6/2013.

Οι νέοι κανονισμοί βρίσκονται στην ενότητα ΕΠΟ του κεντρικού μενού, στην υποενότητα Κανονισμοί και Δίκαιο.