Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

5/7/13

ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΧΕ ΧΘΕΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ

Τις πρώτες επαφές με τους ποδοσφαιριστές είχε χθες η Διοίκηση του Κεραυνού.
Η χρονιά ολοκληρώθηκε με το καλύτερο δυνατό τρόπο για τον ΚΕΡΑΥΝΟ  με την ομάδα τελικά ν’ ανεβαίνει στη  Γ’ Εθνική και πλέον έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές με τους ποδοσφαιριστές.
Μετά την ολοκλήρωση και των αγώνων ανόδου μπαράζ των πρωταθλητών των Ε.Π.Σ., ξεκίνησε από την διοίκηση του Συλλόγου σε συνεργασία  με τον προπονητή Βαγγέλη Φίντζο ο σχεδιασμός του νέου ΚΕΡΑΥΝΟΥ.
Πρόθεση όλων στον ΚΕΡΑΥΝΟ είναι η ομάδα να έχει μια καλή και αξιοπρεπή παρουσία στη νέα
κατηγορία, με την ομάδα να βασίζεται κυρίως στο περσινό ρόστερ της  και συγχρόνως να χτίζεται πάνω σε νέους και  φιλόδοξους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα προέρχονται κυρίως από την Λάκκα, δημιουργώντας έτσι σταθερές βάσεις για το απώτερο μέλλον.
Ήδη οι πρώτοι «κόκκινοι» συναντήθηκαν χθες το βράδυ με την διοίκηση στα γραφεία του Συλλόγου και συζήτησαν κυρίως για το ενδεχόμενο ν’ ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.
Όλες οι συζητήσεις έγιναν μέσα σε πάρα πολύ καλό κλίμα και αυτό που προκύπτει ως κύριο γεγονός, είναι η κοινή διάθεση των διοικούντων και του προπονητή της ομάδας  να κρατήσουν σχεδόν όλο το περσινό ρόστερ, εφόσον και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές το θέλουν και το επιθυμούν.
Μέσα στις επόμενες ημέρες και αφού πρώτα αξιολογηθούν οι συζητήσεις, αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης όπου ο κόσμος θα πληροφορείται με κάθε λεπτομέρεια για τα όσα έχουν γίνει και έχουν δρομολογηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου