Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

2/6/13

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ-ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ



Πάνω από 60 προπονητές ποδοσφαίρου όχι μόνο από την Ήπειρο (ανάμεσά τους ήταν και ο προπονητής του Κεραυνού Βαγγέλης Φίντζος) , αλλά και από πολλά μέρη της Ελλάδος, ήρθαν στην Πρέβεζα και στο «Hotel Kanali»  για να διδαχθούν από τον Όλιβερ Κουν και το Γιώργο Μεταξαράκη, πάνω στην προπονητική ποδοσφαιρικών ακαδημιών.
Χαιρετισμό απηύθυναν στους παρόντες, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης και ο εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού, Γιώργος Φραγκούλης και στη συνέχεια ο Όλιβερ Κουν ανέλυσε τη φιλοσοφία προώθησης ταλέντων της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Αναμφίβολα, ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε ορισμένα στοιχεία, που κάνουν το γερμανικό ποδόσφαιρο να απέχει «έτη φωτός» από το ελληνικό, όσον αφορά τον τρόπο που αντιμετωπίζεται το ποδόσφαιρο στις μικρές ηλικίες.
Τη «σκυτάλη» πήρε ο Γιώργος Μεταξαράκης, ο οποίος ανέλυσε το θέμα: «Από το μαζικό αθλητισμό στον πρωταθλητισμό. Το μοντέλο του MTV, ακαδημία που συνεργάζεται με τη Στουτγγάρδη».
Στη συνέχεια οι προπονητές μαζί με τους δύο εισηγητές του σεμιναρίου, μεταφέρθηκαν στο γήπεδο, όπου παρουσιάστηκε στην πράξη η φιλοσοφία και ο τρόπος προπόνησης, σε παιδιά 11-15 ετών.
Σήμερα, δεύτερη ημέρα του σεμιναρίου, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τόσο θεωρία, όσο και στη πράξη.
πηγή:www.prevezasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου