Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

31/3/13

Α.Ο. ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 1-1



Στη Γ΄Εθνική συνεχίζει πλέον ο Κεραυνός Θεσπρωτικού που απέσπασε στο τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος  το ισόπαλο αποτέλεσμα με σκορ 1-1 από την Φιλοθέη Άρτας.
Η ομάδα του Κεραυνού ήταν καλύτερη στον σημερινό αγώνα, όπου έπαιζε για δύο αποτελέσματα και τελικά κατάφερε να πανηγυρίσει αυτή την άνοδο στην ενιαία Γ΄ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία του!
Από την άλλη μεριά  η ομάδα της Φιλοθέης πραγματοποίησε μια μέτρια εμφάνιση και δίκαια επιστρέφει στο Α΄Τοπικό της ΕΠΣ Άρτας.
Τα γκολ
Στο 70΄ του αγώνα ήρθε το 1-0 για την ομάδα του Θεσπρωτικού, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο κεντρικός αμυντικός του Κεραυνού, Παπαδόπουλος, πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βαρέλη.
Μετά το γκολ αυτό η Φιλοθέη ρίσκαρε ανεβαίνοντας ψηλά και στο 82΄ χάθηκε η ευκαιρία για το 0-2, όταν ο Δήμος βρήκε τον Κούση μέσα στην περιοχή, αλλά αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.
Δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, στο 88΄, έγινε το 1-1, με τον Λώλη να κατεβάζει ωραία την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή και να νικάει τον Μπάμπη με διπλή προσπάθεια.
 Ένα λεπτό μετά το γκολ της ισοφάρισης ο Νταλάκας έχασε μοναδική ευκαιρία για να χαρίσει τη νίκη-άνοδο στην ομάδα του, όταν ξέφυγε από τον Πάνο, βγήκε απέναντι από τον Μπάμπη αλλά το σουτ του βρήκε στο κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ.
Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση στον αγώνα, το τέλος του οποίου βρήκε τους παίκτες του Κεραυνού να πανηγυρίζουν έξαλλα με τους φιλάθλους της ομάδας τη μεγάλη τους επιτυχία, από την άλλη μεριά οι της Φιλοθέης πεσμένοι στο έδαφος δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον υποβιβασμό της ομάδας.
Κίτρινες κάρτες: Θέμελης (34΄), Τσιφλίδης (51΄) - Τζίακος Δ. (27΄), Δήμος (85΄), Μπάμπης (89΄), Γατσέλος (90΄+2)
Διαιτητής: Βαλιώτης Α., Βοηθοί: Νατσιούλας Η. - Τσακνάκης Π. (Συνδέσμου: Λάρισας)
ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ (Δημήτρης Νταλάκας)
: Βαρέλης, Τρομπούκης, Ζυγούρης (78΄Γιαννούλης Δ.), Μπάκας, Τσιφλίδης, Ξυλογιάννης, Γιαννούλης Θ. (λ.τρ. 58΄Λώλης), Θεμελής, Νταλάκας, Παππάς, Κυριακόπουλος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Φίντζιος): Μπάμπης, Ρακόπουλος, Πάνος, Λέτσος, Γατσέλος, Παπαδόπουλος, Τζιάκος Δ. (72΄Δήμος), Φαρμάκης, Κούσης Στ., Λάππας (87΄Ναστούλης), Φέκας (81΄Χωραβάτης).

Foto:prevezasports.gr











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου