Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

11/3/13

ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 0-0



Λευκή ισοπαλία απέσπασε χθες ο Κεραυνός στα Τρίκαλα και ο βαθμός αυτός μπορεί ν’ αποδεχθεί πολύτιμος, καθώς τις  τρεις τελευταίες αγωνιστικές έχει  ν’ αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Καραϊσκάκη και Περιβόλι αντίστοιχα και την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Φιλοθέη.
 Ο Κεραυνός  ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα και μόλις στο 7΄ χάνει σπουδαία ευκαιρία όταν μετά από κόρνερ, ο Λέτσιος αρχικά και ο Φέκκας στην συνέχεια έχασαν την ευκαιρία να σκοράρουν από κοντά.
 Στο 20΄ ο Μπάμπης αποκρούει  σωτήρια το κοντινό πλασέ του Παππά ενώ στην συνέχεια ο Τζοβάρας που έγινε παραλήπτης της μπάλας μόνος του απέναντι στην εστία πλάσαρε μόλις άουτ.
 Τα Τρίκαλα στην επανάληψη είχαν την υπεροχή, έχασαν κάποιες ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να απειλήσουν σημαντικά την εστία του Μπάμπη.
Στο 87΄ ο Κεραυνός έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν σε υποδειγματική του αντεπίθεση ο Λάππας δεν προλαβαίνει την τελευταία στιγμή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από καταπληκτική κάθετη μπαλιά του Φαρμάκη.
Διαιτητής ήταν ο κ. Μπλούνας του Συνδέσμου Φθιώτιδας.
Μετά το παιχνίδι η Διοίκηση των Τρικάλων ανακοίνωσε την λύση συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας  κ. Βέκιο.
 ΤΡΙΚΑΛΑ (Ν.Βέκιος): Ζαφείρης, Χοτζάι, Ευαγγέλου,(31' λ.τρ. Χρ. Νάκου), Αγγελίνας, Ανδρέου, Στάμος, Δ. Νάκου, Δ. Τεντολούρης,(31' λ.τρ. Ευθυμίου),  , Παππάς, Απ. Τεντολούρης (67' Μόκκας), Τζοβάρας.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Β.Φίντζος): Μπάμπης, Πάνου, Φαρμάκης, Παπαδόπουλος, Λέτσιος, Γατσέλος (68' Κολιός), Ρακόπουλος, Λέκκος, Κούσης (52’ Γ. Τζιάκος), Λάππας, Φέκκας (92’ Χωραβάτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου