Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

5/7/12

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ

Ζήκος Ρεμπής-Βαγγέλης Φίντζος
Πραγματοποιήθηκε χθες  στα γραφεία του Συλλόγου η πρώτη προγραμματισμένη συνάντηση της νέας διοίκησης με τον προπονητή Βαγγέλη Φίντζο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Θέμα συζήτησης  ήταν ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2012-2013.
Μετά τις ομιλίες του Προέδρου κ.Ζήκου Ρεμπή και του προπονητή Βαγγέλη Φίντζου (δείτε παρακάτω τις ομιλίες), ακολούθησε συζήτηση με κάθε παίκτη ξεχωριστά  για τις προθέσεις και τις απόψεις τους για την αγωνιστική χρονιά που έρχεται.
Ο προπονητής και η Διοίκηση του Συλλόγου έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία σε έκτακτη
συνεδρίαση, θ’ αξιολογηθούν άμεσα και θ’ ακολουθήσει ο τελικός προγραμματισμός της ομάδας.
   
Ο Πρόεδρος κ. Ζήκος Ρεμπής στην ομιλία του στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τόνισε:
« Ευελπιστούμε ότι η νέα αγωνιστική χρονιά θα είναι εξίσου καλή όπως και η αντίστοιχη περσινή.
Βασικός στόχος είναι η παραμονή της ομάδας μας στην Δ’ Εθνική κατηγορία.
Εγγύηση για την επίτευξη του παραπάνω στόχου αποτελούν η Διοίκηση του Συλλόγου μας, ο προπονητής Βαγγέλης Φίντζος, ο οποίος σας γνωρίζω ότι θα βρίσκεται κοντά μας τουλάχιστον όσο θα είναι και η θητεία της διοίκησής μας και φυσικά, όλοι οι ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν πέρσι μια όμορφη ποδοσφαιρική οικογένεια.
Θα χρειαστεί απ’ όλους μας μια μεγάλη προσπάθεια γιατί οι συνθήκες, κυρίως οι οικονομικές, σήμερα δεν ευνοούν κανέναν μας.
Με την βοήθεια και την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, που ελπίζουμε φέτος να είναι ακόμη πιο μεγάλη, αλλά και με την σκληρή εργασία και στις ομάδες υποδομής (παιδική-μίνι) σκοπός μας είναι να αποτελέσει ο Κεραυνός μια ομάδα που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτε από τις αντίστοιχες ομάδες της κατηγορίας.
Πρόθεση της Διοίκησης, καθώς και του προπονητή της ομάδας μας, είναι να κρατήσουμε στο δυναμικό μας όλους τους ποδοσφαιριστές, εκτός βέβαια εάν κάποιος από εσάς για κάποιους σοβαρούς και βάσιμους λόγους,  επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Σύλλογο.
Γνωρίζουμε  ότι έχουμε να κάνουμε με νέα παιδιά που φέτος τελειώνουν το Λύκειο και προέχει  γι’ αυτούς το διάβασμα απ’ ότι το ποδόσφαιρο.
Πιστεύουμε ότι τα παιδιά αυτά με τον προπονητή μας Βαγγέλη Φίντζο, θα βρουν τις κατάλληλες λύσεις.
Να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε όλοι κοντά σας και με όποιες δυνάμεις διαθέτουμε, θα προσπαθήσουμε από κοινού να βρούμε τις λύσεις στα όποια προβλήματά σας.
Εκ μέρους όλης της Διοίκησης, σας ευχόμαστε προ πάντων υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά»

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Φίντζος δήλωσε: «Ξεκινά μια νέα σεζόν. Πρόθεσή μου είναι  και το έχω κάνει γνωστό στη διοίκηση, να μείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές στην ομάδας μας.
Στην περσινή αγωνιστική χρονιά καταφέραμε όλοι μαζί να πετύχουμε έναν μεγάλο στόχο που ήταν η άνοδος της ομάδας μας στην Δ’ Εθνική Κατηγορία. Αξίζετε όλοι συγχαρητήρια γιατί μετά από πολλά χρόνια, ο Κεραυνός κατάφερε να πετύχει τον στόχο της ανόδου.
Γνωρίζετε πολύ καλά, ότι η αγάπη μου για τον Σύλλογο και για όλους εσάς τους ποδοσφαιριστές ήταν-είναι και θα παραμείνει η ίδια δυνατή.
Κάναμε και λάθη, όλοι μας, από την Διοίκηση, από εμένα και εσάς τους ποδοσφαιριστές. Δεν εξαιρώ κανέναν.
Λάθη τα οποία προήλθαν από την κούραση και ένταση των αγώνων και κυρίως των αγώνων μπαράζ που ήταν πρωτόγνωρα για όλους μας.
Από τα λάθη μας όλοι μας μαθαίνουμε και πιστεύω ότι θα βγούμε ακόμη πιο δυνατοί.
Θα πρέπει με πολύ δουλειά και όρεξη να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια αξιόλογη ομάδα που θα παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και θα ικανοποιεί με την παρουσία της όλους τους φιλάθλους μας.
Από ανεπίσημες πληροφορίες που έχουμε, το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής θα ξεκινήσει περίπου στα μισά του μηνός Οκτωβρίου.
Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα, με το χρόνο που διαθέτουμε μπροστά μας, να οργανωθούμε ακόμη πιο καλύτερα και με βάση το οργανόγραμμα που έχω βάλει στο μυαλό μου, να ξεκινήσουμε την επίσημη προετοιμασία της ομάδας στις αρχές ή στα μισά  του μήνα Αυγούστου.
Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν όταν δούμε την τελική επίσημη ανακοίνωση της Ε.Π.Ο. για τον πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Τέλος,  εύχομαι σε όλους σας υγεία και να έχουμε καλή αγωνιστική χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου