Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

14/6/12

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΝ Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ


Μετά από πολλά ερωτήματα των φίλων της ομάδας μας σχετικά με την διαδικασία εγγραφής νέων μελών στον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σύλλογο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Για την εγγραφή νέου μέλους στον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σύλλογο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού απαιτείται:


1.Η υποβολή πρωτότυπης, συμπληρωμένης και υπογεγραμμένης Αίτησης του υποψηφίου μέλους, στα Γραφεία του Συλλόγου (Οδός: Εργατικές Κατοικίες Θεσπρωτικού-Οικισμός Ι -Τ.Κ. 483 00 ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ).
2.Διευκρινίζεται ότι για να γίνει κάποιος μέλος στον Σύλλογο θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας (η ηλικία αποδεικνύεται με την επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας) και να μην έχει διωχθεί ποινικά για αδικήματα που προβλέπονται από τις διατάξεις των άρθρων: 3 (παρ.1, περ. δ΄), 130 του Ν.2725/1999 και του άρθρου 2 του Καταστατικού του Συλλόγου.
3.Προθεσμία υποβολής Αίτησης εγγραφής  είναι μέχρι και την 31.07.12.
4.Για όσους κατοικούν εκτός του Θεσπρωτικού και επιθυμούν να γίνουν μέλη του Συλλόγου μας, παρακαλούνται αφού εκτυπώσουν και συμπληρώσουν κανονικά την Αίτηση (μαζί μ' ένα αντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητάς τους), να την ταχυδρομήσουν προς τα Γραφεία του Συλλόγου μας.
=================================================================== 
* Μηνιαία εισφορά μελών στον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σύλλογο θα καθοριστεί με νεότερη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.
* Για περισσότερες διευκρινήσεις και τυχόν πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το μέλος του Συλλόγου μας Γρηγόρη Ζαχαριά και στο τηλ.: 6945611933.
===================================================================

                               ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ
(Αποθηκεύστε την εικόνα στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια εκτυπώστε)
Υπόδειγμα αίτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου