Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

3/1/12

ΜΕ ΕΝΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ...ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ


 Ο Δημήτρης Πάντος Γυμναστής της ομάδας του ΚΕΡΑΥΝΟΥ

Με την διακοπή των αγώνων του πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα λόγω του ερχομού του νέου έτους 2012, ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ συνεχίζει κανονικά  την προετοιμασία του στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού «ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑΝΟΥ».
Η πρώτη θέση που κατέχει σήμερα ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ, δεν αφήνει στον προπονητή Βαγγέλη Φίντζο να «χαλαρώσει» την ομάδα και για τον λόγο αυτό οι  προπονήσεις κατά τις γιορτινές αυτές ημέρες  είναι ιδιαίτερα επίπονες και πολύ δυνατές.
Στιγμιότυπο από την σημερινή προπόνηση 3/12/2012
ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ
Στα πλαίσια της τελευταίας 15ης αγωνιστικής του 1ου γύρου,  ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ  το Σάββατο 7/1/2012 και ώρα 15:00΄ ξεκινά τη νέα χρονιά αντιμετωπίζοντας έναν δύσκολο αντίπαλο την Σινώπη στο εκτός έδρας παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Ζαλόγγου.
Το ευχάριστο είναι ότι ομάδα σήμερα δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν το δύσκολο πρόγραμμα των προπονήσεων του γυμναστή της ομάδας Δημήτρη Πάντου.
Από την πλευρά μας ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές και του τεχνικού team του ΚΕΡΑΥΝΟΥ προπάντων Υγεία και καλή συνέχεια  τη νέα χρονιά!
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7/1/2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00΄ΕΙΝΑΙ:
ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ-ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ
Α.Ο. ΜΥΤΙΚΑΣ-ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Α.Ο. ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ
Α.Ε.ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ-Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΥΔΡΙΟΥ-ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ
ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ-Α.Ε.Κ. ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου