Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

29/8/11

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΟ




Στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι που έδωσε χθες  ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού  στους Σφακιώτες Λευκάδος γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 από την ομάδα του Καλαμιτσίου.
Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ στο φιλικό αυτό παιχνίδι προβλημάτισε με την εμφάνισή του κυρίως στο Α΄ ημίχρονο και έδειξε να είναι πολύ κουρασμένος από τις καθημερινές και επίπονες προπονήσεις.
Στο διάστημα αυτό του Α΄ ημιχρόνου, το Καλαμίτσι Λευκάδος με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και ιδιαίτερα μετά το πρώτο  εικοσάλεπτο , 

25/8/11

ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Φάση από την σημερινή φιλική συνάντηση

Κάτι παραπάνω από… δύο ενδεκάδες χρησιμοποίησε ο Βαγγέλης Φίντζος, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι του ΚΕΡΑΥΝΟΥ  για τη φετινή χρονιά με αντίπαλο τον ΕΡΜΗ Καναλίου.Το φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Θεσπρωτικό, όπου ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ επικράτησε με σκορ 2-0.
Αυτό που ικανοποίησε ιδιαίτερα ήταν η πάρα πολύ καλή εμφάνιση όλων των παικτών παρ’ όλη την κούραση από τις  συνεχόμενες προπονήσεις.

9/8/11

ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ

Στις 9/8/2011 στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού «ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑΝΟΥ» ξεκίνησε η βασική προετοιμασία του Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΥ Θεσπρωτικού για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2011-2012.
    Οι προπονήσεις της ομάδας είναι καθημερινές και πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού.
   Πριν από την πρώτη προπόνηση της ομάδας, πραγματοποιήθηκε  ο καθιερωμένος